Kék hírek, bulvár

2012.04.25. 15:59

Merénylet a foktői polgármester ellen?

Személye ellen irányuló merénylet kísérletét sem tartja kizártnak Foktő polgármestere, aki szerint szándékosan lazították meg a kerékrögzítő csavarokat a polgármesteri hivatal gépkocsiján.

Munkatársunktól

– Többen is használhatják  ezt a járművet, így nem csak az én életem forgott veszélyben – mondta el érdeklődésünkre Jakab Ferenc polgármester, aki hozzátette korábban nem volt probléma az Opel Astra személygépkocsival. A téli-nyári gumicserét követően is több mint ezer kilométert tettek meg.

A polgármesternek a napokban a fővárosba kellett utaznia, amikor először hallotta a „kotyogó hangokat” a kocsi eleje felől. A rendszeresen szervizelt jármű egyik szerelőjét is felhívta emiatt és a szakember látatlanban úgy vélte, hogy féltengely-, vagy kardánkereszt probléma lehet a zaj forrása.

– A budapesti út során a furcsa hangokon és a kissé bizonytalan kormányozhatóságon kívül más problémát nem tapasztaltam az autónál  – mesélte a polgármester, aki másnap átvizsgálásra küldte a járművet. Akkor derült ki, hogy az autónak semmi baja, de a jobb első keréken mind a négy rögzítő csavart meglazították.

A polgármester ismeretlen tettes ellen feljelentést tett, a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény miatt. A kalocsai rendőrkapitányságra megérkezett a feljelentés, ahol megkezdték az ügy kivizsgálását.

Ezek is érdekelhetik