Kék hírek, bulvár

2010.02.26. 13:53

A sínek között lelte halálát egy ismeretlen, ezért késnek a vonatok

Egy ismeretlen személyt gázolt halálra a Monorról a Nyugati pályaudvarra közlekedő elővárosi vonat a Kőbánya teherállomáson, Budapest-Cegléd-Szolnok-Nyíregyháza-Záhony, a Budapest-Cegléd-Szeged, valamint a Budapest-Lajosmizsei vasútvonalak közös szakaszán

baon.hu

14:45 A Kőbány-teher állomáson, megindult 14 óra 05 perckor mindkét vágányon a közlekedés. A monori elővárosi vonatok csak 16 óra körül tudnak ismét elindulni. Addig a minden állomáson és megállóhelyen megálló zónázó vonatokkal szállítjuk az utasokat.

A helyszínelés után mind a két vágányon elindultak a szerelvények. Ennek ellenére a szerelvény-fordulók miatt 15-20 perc késéssel közlekednek a vonatok.

13:30 12 óra 44 perckor, a Monorról közlekedő elővárosi vonat Kőbánya-teher állomáson egy ismeretlen személyt elgázolt. A rendőrségi helyszínelés idejére mindkét vágányt elzárták a forgalom, elöl. Emiatt a Nyugati pályaudvar és Kőbánya-Kispest állomások között nem közlekednek a vonatok.

A monori helyi szerelvények nem járnak. Helyettük a Kőbánya-Kispestről induló, zónázó vonatokat állítják meg minden állomáson. A Nyugati pályaudvarról az utasok Kőbánya-Kispestig és vissza, a BKV 3-as metróját vehetik igénybe bérlettel, mentjeggyel és arcképes igazolvánnyal rendelkező utasok. Az erre közlekedő vonatok jelenleg tetemes, 40-50 perc késéssel tudnak csak közlekedni. A helyszínelés előreláthatóan 15 óráig tart. A menetrendszerinti közlekedés csak az esti órákra állhat helyre – tájékoztatott minket Both Ferenc, a MÁV Zrt. sajtóügyeletese.

Címkék#MÁV

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!