Kék hírek, bulvár

2008.01.28. 07:55

Majdnem loptak és biztosan marattak

Az elmúlt hetekhez képest viszonylag nyugodtan telt a hétvége Bács-Kiskunban. A szokásosnál jóval kevesebb bűncselekmény történt a megyében.

Baon.hu

Ismeretlen tettes vasárnapra virradóra egy dávodi lakóház előtt parkoló Volkswagen Phaeton típus személygépkocsit öntött le maró anyaggal és ezzel félmilliós kárt okozott.
 
A kunszentmiklósi rendőrök vettek őrizetbe egy 25 éves és egy 20 éves
ráckevei férfit, akik megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy tegnap (vasárnap) délelőtt betörték az ajtaját egy 62 éves kunpeszéri nő
házának, és onnan különböző értéktárgyakat akartak ellopni körülbelül 700 ezer forint értékben, de a háztulajdonos megzavarta őket, így a helyszínről elmenekültek. 

Határrendészeti események:
Kelebián egy 25 éves magyar állampolgár gyalogosan belépésre
jelentkezett, de ellenőrzésekor az útlevélkezelő megállapította, hogy
ellene hamisítás miatt körözést rendeltek el. A határsértőt előállították és őrizetbe vették.
 
 
Ugyancsak Kelebián tegnap három szerb állampolgár akart országunk területére lépni. Az ellenőrzéskor az útlevélkezelő felfedte, hogy ellenük Németország beutazási és tartózkodási tilalmat rendelt el. Két személyt visszairányítottak Szerbia területére egyikük pedig, mivel úticélként Szlovákiát jelölte meg, s mely országba rendelkezett a beutazáshoz szükséges feltételekkel, beléptetésre került. 

Ezek is érdekelhetik