A hét ingatlana

2024.01.14. 06:50

Egy kunadacsi birtok, ahol megáll az idő

Ez a varázslatos birtok tökéletes választás lehet mindazok számára, akik egyedi, békés és természetközeli életmódot keresnek. Kunadacs mesés, külterületi részén, ahol az idő megállni látszik, csodálatos környezetben egy gyönyörű, több, mint 9 hektáros birtok várja új tulajdonosát. Az ingatlan a béke és nyugalom oázisa, gyakorlatilag teljesen önellátó. A kialakításakor minden részletre odafigyeltek – az érdeklődőket igazi paradicsom várja.

Baon.hu

Kunadacs mesés, külterületi részén, ahol az idő megállni látszik, csodálatos környezetben egy lenyűgöző, több, mint 9 hektáros birtok várja új tulajdonosát. Ez a terület a béke és nyugalom oázisa, szinte teljesen önellátó. Kialakítása során minden részletre odafigyeltek – az érdeklődőket igazi paradicsom várja.

 

A területen több épület található, melyek a következők:

Kúria:

Ez a különleges hangulatú, masszív épület 1850-ben épült vályogtéglából és téglából, egyedülálló hangulatával, mely a régmúlt emlékeit idézi, elvarázsolja az embert.

 

Két szinten összesen körülbelül 600 négyzetmétert foglal magában. Az alsó szinten nagy előszoba, hatalmas nappali, külön ebédlő, konyha, hálószoba, fürdőszoba és külön mellékhelyiség található. A tetőtéri emeleten további szobákat alakítottak ki, de még többet lehetne leválasztani. A szintet egy hatalmas fürdőszoba szolgálja ki. Fűtése: gáztartályról működő gáz cirkó és cserépkályha a nappaliban. Az épületet 2002-ben felújították.

A kúria előtt egy gyönyörű, hangulatos medence található, mérete 7,5 x 15 méter (nem fűtött, igazi élményt nyújt a nyári hónapokban).

 

Főépület:

Az egyedi stílusú és hangulatú, otthonos, többteraszos, modern, klímával felszerelt főépület 2010 körül épült ytongból, háromszintes.

A pince 250 nm, a földszint 190 nm, az emelet pedig 190 négyzetméter, az összesen 630 négyzetméteres épületet két nagy terasz teszi még hangulatosabbá. Fűtése gázcirkóval történik, a földszinten padlófűtés és radiátor, valamint elektromos fűtés és fa kandalló is rendelkezésre áll, különleges atmoszférát teremtve.

 

Melléképület:

A "Gólyatanyának" elnevezett épület 1995-ben épült, és különleges lehetőségeket kínál a lakófunkció kialakítására. A földszinten körülbelül 80 négyzetméter, míg az emeleten 50 négyzetméter terület áll rendelkezésre. Az épület egy cserépkályhával fűthető, és egy 160 négyzetméteres istálló is tartozik hozzá.

 

Magtár:

Az idilli birtokon található még egy 1850 körül épült, 200 négyzetméteres magtár, fűtéssel nem rendelkezik.

A területen két kút található, közülük az egyik az 1850-ben létesült Máriakút. A víz minősége tiszta, ivóvíz minőségű. Három derítő is rendelkezésre áll a telken. Minden épületben van áram.

A garázs akár 10 autó számára is helyet biztosít, de a telken rengeteg hely áll rendelkezésre autók számára.

A birtokon további épületek is felépíthetők, így az új tulajdonosnak bőven van lehetősége igény szerint tovább bővíteni az otthonát.

Ez a különleges birtok mezőgazdaságból kivett tanya és major – vagyis nem kell kifüggeszteni –, két helyrajzi számon található.

A megközelíthetőség kiváló, az M5-ös autópálya és mellékutakon könnyedén elérhető, minden út aszfaltozott a telekig.

 

Környezet: 

A béke és nyugalom szigete, csak az jár erre aki idejön, természetközeli, a Magyarországon élő vadállatok jelentős része a teraszról megfigyelhető. Védett ritka madarak százai lakják a környéket. Bármilyen nagytestű háziállat tartható a majorban nincs korlátozás, sem darabszám, sem fajták esetében. A terület teljes mértékben bekerített és villanypásztorral védelmezett.

 

Ezt a birtokot mindenki számára ajánljuk, aki szeretné megtapasztalni a természet közelségét. Ez a varázslatos birtok tökéletes választás lehet mindazok számára, akik egyedi, békés és természetközeli életmódot keresnek. Együtt élve a természettel és magával ragadó szépségével, ez a birtok igazi otthont és boldogságot nyújt az új tulajdonosnak.

További házak és otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!