A hét ingatlana

2022.08.28. 11:20

Izgalmas hangulat Baja talán legmenőbb, eladó lakásában!

A 200 négyzetméteres lakás csak az “alap”. Az extrák közé egy felújítandó kis lakás, parkosított udvar, pince és padlástér is tartozik. De ami a legszembetűnőbb, az egy egyedi, izgalmas hangulata! Régi tárgyak modern térben? Lessen el ötleteket, vagy akár csapjon le a 80 milliós ingatlanra….

baon.hu

„Baja belvárosában eladó 200 négyzetméteres teljesen felújított kétszintes társasházi tégla lakás és a mellette lévő felújítandó állapotú 30 négyzetméteres szoba + konyha-fürdő (minden külön mérőkkel felszerelt) helyiségekből álló lakás. 

 

Udvari elhelyezkedésűek, a nagy lakáshoz saját 220 négyzetméteres parkosított udvar (mely a képek között szerepel), 50 négyzetméter pince, terasz alatti nagyobb tároló, illetve 50 négyzetméter padlástér is tartozik!

 

A lakás földszintjén (130 négyzetméter) található 2 szoba, nappali, konyha-étkező melyhez kamra és hangulatos terasz (7 négyzetméter) is kapcsolódik, 2 fürdőszoba vécével és egy előszoba.

 

 A második terasz (15 négyzetméter) az előszobához kapcsolódik. A lakás két külön bejárattal rendelkezik, melyek utcáról elérhetőek. A tetőtérben (70 négyzetmétere) két szoba, fürdő-wc és egy előtér került kialakításra.A lakást az elmúlt években átalakították, folyamatos felújításokon esett át, melyek nemrég lettek kész. [...]

 

Tágas helyiségekkel rendelkező remek elosztású ingatlan, mely délnyugati fekvésének köszönhetően napos, meleg. A helyiségek a hangulatos zöld kertre néznek. A teraszokon újonnan felszerelt könyökkaros árnyékoló teszi kellemesebbé az ott tartózkodást. A lépcsőházi ajtók hőszigetelt műanyagok, a többi nyílászáró fából készült, az ablakokon új redőnyök, illetve egyes helyiségeken fényzáró roló található.

 

Elhelyezkedése és adottságai révén kiválóan alkalmas befektetésre is! A gyönyörű új konyha és a beépített szekrények a vételár részét képzik! Közös költség nincs a házban! A közelben minden pár perces séta távolságon belül elérhető! [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!