Hírek

2008.11.13. 12:23

Magyar kupavereségek

Angliában a Sunderland, Hollandiában a PSV Eindhoven szenvedett vereséget szerdán kupamérkőzésen, mindkét együttes magyar válogatott játékosa kezdőként kapott lehetőséget – írja az MLSZ hivatalos honlapja.

BAMA

A Holland Kupa 3. fordulójában a PSV Eindhoven az AZ Alkmaar otthonában lépett pályára. A rendes játékidő gólnélküli döntetlennel ért véget, a találkozót a kétszer tizenöt perces hosszabbítás döntötte el, mégpedig a hazaiak javára. Dzsudzsák Balázs 106 percet töltött a pályán a vendégeknél. A Sunderland Fülöp Mártonnal a soraiban fogadta ligakupa-mérkőzésen a Blackburn gárdáját. A meccset végigvédő magyar kapus ezúttal sem örülhetett győzelemnek, a vendégek 2-1-re nyertek és bejutottak a következő körbe. Ausztriában Bodnár László végigjátszotta az SV Ried elleni idegenbeli bajnokit, együttese 2–2-es döntetlennel zárta a mérkőzést.

Ligakupa: új időpontok

A televíziós közvetítések időpontjainak megváltozása miatt az MLSZ Versenybizottsága módosította két Ligakupa-mérkőzés kezdési időpontját, és egy harmadik találkozót is az eredetitől eltérő kezdéssel rendeznek meg. A 6. fordulóban a 2008. november 23-án (vasárnap) 17.30 órára kisorsolt Szombathelyi Haladás - Győri ETO (B-csoport) mérkőzést eredetileg is közvetítésre jelölte ki a Sport TV, de módosította az adás időpontját, ezért a találkozó 16.30-kor kezdődik. A 8. fordulóban, 2008. december 7-én (vasárnap) 17.30 órára kisorsolt FTC - Fehérvár FC (D-csoport) találkozó kezdési időpontja a televíziós közvetítés miatt 13.00 órára változott. A 7. fordulóban, 2008. november 29-én (szombat) 15.00 órára kisorsolt DVTK - Bőcs KSC (A-csoport) mérkőzés kezdési időpontja: 13.00 óra.


Ezek is érdekelhetik