Hírek

2008.04.23. 11:01

MLSZ: nincs napirenden kapitánykérdés

Nem szerepel a hivatalos napirendi pontok között a szövetségi kapitány személyét érintő téma a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnökségének csütörtöki ülésén.

BAMA

Április 10-én, Kisteleki István, az MLSZ elnöke Pécsen egy sajtótájékoztatón azt mondta, az április 24-i tanácskozáson nyugvópontra juthat a kapitánykérdés. "Nekem senki sem jelezte, hogy a személyemmel kapcsolatban bármilyen döntés várható csütörtökön" - mondta az MTI-nek Várhidi Péter szövetségi kapitány. "Mindenki tudja, hogy januárban határozatlan időre kaptam felkérést. Nem foglalkozom a különböző lapokban megjelent találgatásokkal, számomra csak az számít, amit nekem Kisteleki István mond. A hétvégén külföldön néztem meg néhány légióst, csütörtökön, az elnökségi ülés időpontjában is dolgozni fogok. Addig végzem a munkám, amíg nem szólnak, hogy más veszi át a helyem. Előbb vagy utóbb eldől, hogy más kerül a helyemre, vagy maradok hosszú távon a válogatott élén."

A távirati iroda szerette volna megkérdezni Kisteleki Istvánt is, de a sportvezető nem volt elérhető. Külföldi és hazai médiaértesülések szerint Kisteleki több holland szakemberrel is tárgyalt a szövetségi kapitányi, illetve a sportágfejlesztési poszt betöltéséről. Erwin Koemannal Budapesten is találkozott az MLSZ elnöke, a másik esélyes jelölt Aad de Mos. Az MLSZ hivatalos honlapja szerint a csütörtöki tanácskozáson a május 14-i évi rendes közgyűlés előkészítésén lesz a hangsúly. Szó esik majd a tavalyi pénzügyi beszámolóról és az idei szakmai és pénzügyi tervről, az OLLÉ-programról, az alapszabály módosításáról, a következő szezon bajnoki és kupaküzdelmeinek versenykiírásairól, illetve a 2010-es magyarországi futsal Európa-bajnokság rendező bizottságának előterjesztéséről is. A tanácskozás utolsó pontja, az "egyebek" napirendi pont, itt bármi szóba kerülhet, amit a jelenlévők felvetnek, akár még a kapitánykérdés is.

-->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!