Hírek

2008.01.24. 11:00

Hajnal igent mondott a Borussiának

Nyártól, egészen pontosan július 1-jétől a Bundesliga-rivális Borussia Dortmundnál folytatja pályafutását Hajnal Tamás, a Karlsruher SC és a magyar labdarúgó-válogatott középpályása, jelentette be Rolf Dohmen, a KSC menedzsere.

BAMA

Hajnalnak 2010-ig szól a szerződése az élvonal újoncánál, de a kontraktus egyik pontjának megfelelően a Borussia most 1,3 millió euróért (331 millió forint) megvásárolhatta őt. A futballista a hírek szerint négy évre kötelezi el magát. Dohmen elárulta: kedden még tárgyalt a labdarúgó tanácsadójával, Marc Wilmotscal és egy, az eddigieknél jobb feltételeket kínáló szerződéstervezettel megpróbálta meggyőzni őt arról, hogy Hajnal náluk maradjon. – Elmentünk a legvégső határig – mondta a klub menedzsere. – Hamarosan 27 éves leszek, ami azt jelenti, hogy a következő lesz pályafutásom legfontosabb szerződése – fogalmazott még a múlt héten a magyar kiválóság, akinek karlsruhei népszerűségét mutatja, hogy a szurkolók voksai szerint ő volt a csapat legjobbja az őszi szezonban.

A 26 éves játékos, akit a Bundesliga játékosai az idény felfedezettjének választottak, a mostani szezon előtt érkezett Karlsruhébe a másodosztályú 1. FC Kaiserslauterntől, a KSC akkor 450 ezer eurót fizetett érte.

Ezek is érdekelhetik