Hírek

2005.09.08. 00:00

Magyar csillagok parádéja

Váczy András

[caption id="" align="alignleft" width="211"] Rudolf, Kern, Szerednyey, Bajor, Oroszlán – sztárparádé a javából
[/caption]Az Európa 2000, a Macropus és a TV2 koprodukciójában készült Egy szoknya, egy nadrág című magyar filmvígjátékot a Best Hollywood forgalmazásában október 20-án mutatják be. A mű kész, az alkotók pihennek. A Hippolyt és a Meseautó után a harmadik remake, a Gyöngyössy Bence rendezte Egy szoknya, egy nadrág fergeteges bohózat újraértelmezett változatával elsőként maguk a sztárok szembesültek. A latinos szépségű Kéry Kitti szerint ez a film egyáltalán nem a latabáros film. Egészen más, mint az eredeti, állítja Kéry.
– A színésznek, aki estéről estére színházban játszik, a moziszerep ajándék és ünnep – foglalja össze tömören véleményét Kern András.
– Befejeztük, és boldogságot érzek – kortyol egyet poharából Bajor Imre.
– Tuti, ha én jól érzem magam a munka végeztével, a közönség sem csalódik.
Rudolf Péter széttárja karját: – Most, hogy láttam a filmet, önző, pojáca módon önmagamat néztem, ami majdnem lehetetlenné teszi az élvezetet. Mégis élveztem, mert remekül szórakoztam a kollégákon. Magamnál el-elakadtam…
– Kellemes és jó forgatás volt olyan pályatársakkal együtt, akikkel egyébként nem hozna össze a sors… – nyugtázza Szerednyey Béla. – Nekem azért volt különösen élményszerű, mert ebben a filmben a saját szakmánkat figurázzuk ki.
A színészek szerint a közönség jól szórakozik majd. Hamarosan kiderül.

Ezek is érdekelhetik