Hírek

2005.09.02. 00:00

Hírsáv

BAMA

Vásárolgatás közben ellopták Michelle autóját
A Londonban forgató filmsztár, Michelle Pfeiffer (48) 50 ezer fontot érő Range Rover gépkocsiját ellopták. Michelle nem bánkódott a történteken. A filmtársaság küldött neki egy újat. (fc)

A nemrég szakító Keira rockkerrel randevúzgat
Keira Knightley (20) a Bodyrockers nevű zenekar ausztrál frontemberével, Kaz Jamesszel jár. A pár múlt hónapban ismerkedett össze a Vanity Fair rendezvényén. (fc)

A Gladiátor rajong húsz hónapos kisfiáért
Russell Crowe (41) bevallotta, nem tud meglenni húsz hónapos kisgyermeke nélkül. Az ausztrál színész állítólag megtámadott egy szállodai alkalmazottat egy telefonnal, amikor nem tudott jó éjszakát kívánni csöppségének. „Szeretek apa lenni”, nyilatkozta a Daily Telegraph brit napilapnak adott interjúban. (fc)

Ashley a jóga  erejében bízik
A Tiszta ügy című film főszereplője, Ashley Judd (37) jógával küzd a depresszió ellen. „Sokkal hatásosabb, mint az orvosok által felírt pirula”, nyilatkozta a színésznő. Ashleynél tíz évvel ezelőtt diagnosztizáltak gyakori hangulatingadozásokat, depressziót. (fc)

Brittany Murphy későn érő tini volt
A hollywoodi szépség, Brittany Murphy (28) bevallotta, félénk tinédzser volt. Csak tizenkilenc éves korában kezdett randevúzni, ám akkor is csak anyja unszolására. Az első testi kapcsolatra huszonegy éves korában került sor. Brittany – vagyona és hírneve ellenére – még mindig anyjával él. (fc)

Ezek is érdekelhetik