KISKUNFÉLEGYHÁZA

2018.07.18. 12:21

Jó tanulók és jó sportolók is egyben

Az elmúlt tanévben elért eredményes tanulmányi munkájáért és kimagasló sportteljesítményéért Magyarország jó tanulója – ­jó sportolója címet adományozott dr. Kásler Miklós emberi erőforrások minisztere négy Félegyházán sportoló triatlonistának.

Vajda Piroska

A rangos elismerést Fricska Anna, a Móra Ferenc Gimnázium kilencedikes, Csontos Dóra, a József Attila Általános Iskola Platán Utcai Tagintézményének hatodikos, Papp Laura Inez, a Batthyány Lajos Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola hatodikos, illetve Vincze Nádja, a Kunszállási Tóth Pál általános iskola szintén hatodikos diákja kapta meg.

Magyarország jó tanulói, jó sportolói: Fricska Anna, Csontos Dóra, Papp Laura Inez és Vincze Nádja
Fotó: Petőfi Népe

A kitüntető cím elnyerésének alapkövetelménye volt a 4,8-as tanulmányi átlag, valamint országos versenyen 1–6. helyezés elérése. A lányok a Dunaharaszti Munkás Testedző Kör – Kiskunfélegyházi Vízilabda Sport Egyesület Aquasport Egyesület versenyzői, mind a négyen triatlon sportágban értek el kimagasló eredményeket. Áldozatos munkájuk révén érték el a kitüntetést, ezzel öregbítve az egyesület, Kiskunfélegyháza és Kunszállás jó hírét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában