Kosárlabda

2023.04.01. 10:08

Meglepetésre törekszik az utolsó körben a Kecskemét

Szombaton 18 órakor Zalaegerszegen zárul az alapszakasz a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét számára. A KTE már ott van a rájátszásban, azonban egy sikerrel akár feljebb is léphet a 7. helynél. 

Nyitray András

Fotó: Bús Csaba / achív-felvétel

– Szeretném azzal kezdeni, hogy büszke vagyok a csapatomra, jár mindenkinek a gratuláció, hogy már fordulókkal ezelőtt biztosítottuk helyünket a rájátszásban A ZTE ebben az évben egy nagyon jó csapatot rakott össze. Látszik, hogy szervezettek, minőségi kosárlabdát játszanak. Rendkívül sok figurát használnak támadásban, ezeket rendre az ellenfél védekezési stílusához igazítják. Védekezésük során is többfajta formációt használnak, a második félidőben pedig sokat váltanak. Nekünk a legjobb formánkat kell nyújtani, ha eredményesek akarunk lenni. Feltett szándékunk, hogy meglepetést okozzunk. Ők már se feljebb, se lentebb nem végezhetnek az alapszakasz végén a 4. helynél, ám ezt nem oszt, nem szoroz az én véleményem szerint.  Komolyan fogják venni az összecsapást, és nyerni akarnak szintén. Egy nagyon nehéz meccsre számítok. Hiszek a csapatomban, mert számtalanszor megmutattuk már karakterünket, és hogy képesek vagyunk bravúrokra – mondta a mérkőzés kapcsán Forray Gábor, a Kecskemét vezetőedzője. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában