Kézilabda

2023.02.05. 18:13

Közel félszáz gólt szerzett Kecskeméten a Szombathely

A tabellán a negyedik helyen álló Szombathelyi KKA csapatát fogadta a sereghajtó Kecskeméti NKSE vasárnap délután a női kézilabda NB I/B-ben. A mérkőzésen kijött a két csapat közötti helyezésbeli különbség.

Vincze Miklós

Archív-felvétel

Fotó: KNKSE

A kecskeméti hölgykoszorú és a vezetőedző azzal a céllal fogadta az esélyesebb szombathelyi csapatot, hogy sikerüljön megnehezíteni a dobogó közeli vendégcsapat dolgát. Ez nem sikerült, miután már a 7. perc elején 1–6 állt az eredményjelzőn. Ezután nyolc gólra is növelte az előnyét a vendégcsapat, a hazaiak azonban Berkes-Kaiser Melitta góljával a 21. percben visszajöttek ötgólos hátrányra, ám a félidő hajrájában odaléptek a gázpedálra a vendégek, így 26. percben meglett a közte tíz (10–20 lett ekkor az állás), a félidőre pedig 24–11-es szombathelyi vezetéssel vonultak a csapatok. Fordulat nem történt a második játékrészben sem, a szombathelyiek kis híján elérték a félszáz gólt, és végül 49–24 arányban nyerték meg a mérkőzést.

A kecskeméti gólszerzők: Berkes-Kaiser 9, Moharos 5, Iványi 4, Porobic 3, Csorba 1, Megyesi 1, Palotás 1.

Kiállítások: 4 illetve 8 perc.

Hétméteresek: 5/5 illetve 6/6.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában