Labdarúgás

2022.09.19. 19:29

Másodosztályú ellenfelet kapott a Kecskeméti TE a kupában

Hétfő este tartották meg a MOL Magyar Kupa 4. fordulójának sorsolását, mely során még 32 klub volt érdekelt, köztük egyetlen Bács megyei csapatként a Tisza­kécskét búcsúztató Kecskeméti TE.

Nyitray András

Feketében Vágó Levente, a KTE játékosa

Fotó: Szentirmay Tamás

A 3. forduló után mind a 12 NB I.-es klub állva maradt, de az NB II.-ből már majdnem a mezőny fele elbúcsúzott, ez persze köszönhető volt annak is, hogy az élvonalbeli csapatok még élvezték a kiemelés előnyeit. A harmadosztályból hat, míg a megyei bajnokságokból három csapat maradt talpon. A sorsolás izgalmait az adta, hogy ebben a körben már megszűnt a kiemelés, így bárki bárkivel összekerülhetett. 

Akadtak is bőven érdekes párosítások, megyei nézőpontból a legfontosabb, hogy a Kecskeméti TE a másodosztályú Győr vendége lesz. 

A párosítás: 
MOL Fehérvár FC (NB I.)–Puskás Akadémia (NB I.), Mosonmagyaróvár (NB II.)–Kisvárda (NB I.), Felsőzsolca (Megye I.)–MTK (NB II.), Haladás (NB II.)–Bp. Honvéd (NB I.), Kazincbarcika (NB II.)–ZTE (NB I.), DEAC (NB III.)–DVSC (NB I.), Nyíregyháza (NB II.)–Vasas (NB I.), Nagykanizsa (NB III.)–Békéscsaba (NB II.), Balatonfüred (NB III.)–Paks (NB I.), Ajka (NB II.)–Újpest (NB I.), Budafok (NB II.)–Szeged-Csanád GA (NB II.), ESMTK (NB III.)–Siófok (NB II.), Nagyatád (Megye I.)–Monor (NB III.), Győr (NB II.)–Kecskeméti TE (NB I.), Nyergesújfalu (Megye I.)–Mezőkövesd (NB I.), Iváncsa (NB III.)–Ferencvárosi TC (NB I.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában