Kosárlabda

2022.09.18. 10:46

Győzelemmel nyitott a temesvári tornán a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét

Háromcsapatos nemzetközi tornán vesz részt a férfi kosárlabda NB I. rajtjára készülő Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét. A torna első napján a Nagyszeben csapatával találkozott Forray Gábor együttese.

Vincze Miklós

A Nagyszeben csapatát győzte le Forray Gábor együttese

Fotó: SCM Timisoara

Ezen a hétvégén viszonozza a kecskeméti férfi kosárlabda csapat temesvári csapatnak a korábbi, hírös városi látogatást. A nemzetközi torna első napján, szombaton a román CSU Sibiu (Nagyszeben) együttesével játszott szombaton a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét. A Szeben ellen győzni tudtak Forray Gábor tanítványai, köszönhetően nem utolsósorban az 56 százalékos triplamutatójuknak is.

– Az első félidőben ellenfelünk tudott dominálni, viszont a félidőt követően mi vettük át az irányítást: előbb egalizáltunk, majd a magunk javára fordítottuk a meccset - mondta el a mérkőzést követően Forray Gábor vezetőedző. – A nagyszebeniek sokféle védekezést alkalmaztak ellenünk, ami számunkra kifejezetten kapóra jött,  hiszen ezáltal többféle variációt tudtunk gyakorolni támadásban. Összességében egy nagyon küzdelmes és az eredményt tekintve is sikeres felkészülési mérkőzésen vagyunk túl - tette hozzá.

Vasárnap magyar idő szerint 16 órakor a házigazda Temesvárral csap össze a hírös városi alakulat.  

CSU Sibiu–Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét 76–82 (20–23, 25–13, 17–25, 14–21)

UVT Felkészülési Torna, Temesvár,  

A kecskeméti pontszerzők: Klobucar 19/9, Dramicanin 16/9, Townes 15/6, Wittmann 11/9, Kucsera 10/9, Karahodzics 8, Borisov 3/3. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában