Futsal

2022.01.10. 21:56

Biztos győzelmet aratott a Magyar Kupában a ScoreGoal

A férfi futsal NB II. Keleti csoportjában szereplő Mádi FC vendége volt a futsal Magyar Kupa második fordulójában a ScoreGoal Kecskemét Futsal Club. A hírös városiak magabiztos győzelemmel jutottak tovább a következő körbe.

Vincze Miklós

Mánya Szabolcs, a csapatkapitány lő

Forrás: Bús Csaba

A Mádi FC az NB II. Keleti csoportjának a tizenkét csapatos mezőnyében a 8. helyen tanyázik, az őszi idényben tizenegy mérkőzésen megszerzett tizenhárom ponttal. Az NB I.-ben az alapszakasz után a felső házba vágyó kecskemétiek ennek megfelelően esélyesként, és azzal a határozott céllal utaztak a mérkőzésre, hogy mindenképpen ki akarják vívni a továbbjutást, a csapat ugyanis a bajnokságban kitűzött célok megvalósítása mellett a kupában is minél tovább szeretne vitézkedni.

A mérkőzésen aztán esélyeshez méltó módon játszott és győzött a kiskunsági csapat. A gólok sorát Sallai nyitotta meg az 5. percben, Klacsák Bence a 8. percben megduplázta az előnyt, Sallai második találata pedig már 3–0-ás vezetéshez juttatta a vendégeket a 10. percre. A 13. percben Bogyó révén még szépített a 3–1-re Mádi FC, azt követően azonban már csak a kecskemétiek találtak a kapuba. 

Az első játékrészben még kétszer, így alakult ki az 1–5-ös félidei állás, a második játékrészben pedig nyolcszor, így magabiztos, 13–1-es győzelemmel jutott be a ScoreGoal a legjobb harminckettő közé. Külön öröm a hírös városi különítmény számára, hogy a fiatal Kovács Ádám mesterhármassal vette ki a részét a kupadiadaltól, de legalább ekkora örömöt jelentett az is, hogy Kajtár Mátyás megszerezte az első találatát a felnőttek között.

Mádi FC–ScoreGoal Kecskemét Futsal Club 1–13 (1–5)

Mád, vezette: Szilágyi Norbert, Takács Ákos

Mádi FC: Mata – Moroncsik, Bogyó, Balogh, Szűcs. Csere: Czakó – Koroknai, Kramcsák, Spéder, Irhás, Titkó, Takács, Szabó ZS.

ScoreGoal Kecskemét: Rigó – Biró, Sallai, Hadnagy, Mánya. Csere: Klacsák, Ristic, Öreglaki, Kajtár, Kovács Á., Kulcsár.

Gól: Bogyó a 13., illetve Sallai az 5., 10., Klacsák a 8., Biró kétszer a 19., Ristic a 23., Kajtár a 29., Kovács Á., háromszor a 34., Hadnagy a 36., Öreglaki a 37., 39. percben.

Sárga lap: Szűcs, Titkó.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában