Kézilabda

2021.10.21. 07:00

Egy pont már csoda lenne Gyöngyösön

A KTE-Piroska Szörp a múlt hét folyamán szabadnapos volt az NB I.-ben, pénteken azonban már újabb nagyon nehéz feladat vár Bencze József együttesére.

Nyitray András

Kevés hibát követhet el a Veszprém ellen az első sikeréért küzdő KTE-Piroska Szörp

Fotó: Bús Csaba / Illusztráció

A kecskemétiek a HE-DO B. Braun Gyöngyös vendégeként lépnek pályára, 18 órás kezdéssel. A negyedik helyen álló hazaiak otthonában nem az újonc a mérkőzés esélyese, valójában a pontszerzés is hatalmas meglepetés lenne a papírforma alapján, hiszen a KTE-nek ez még egyetlen ellenféllel szemben sem sikerült. A KTE nem feltartott kézzel lép pályára.

– Ugyanúgy taktikával, erőnléti edzéssel és videózással készültünk erre a meccsre is, annyi különbséggel, hogy most több időnk volt – mondta a mérkőzés előtt a Kecskemét kapusa, Deményi Xavér. – A Gyöngyös egy jó erőkből álló, rutinos gárda, kemény mérkőzésre számítok ellenük. A saját játékunkra kell összpontosítani, azt fejleszteni, amennyiben ez a pályán is sikerül, úgy kettő ponttal térhetünk haza Gyöngyösről.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában