labdarúgás eredmények

2021.03.16. 10:23

Visszaállt az élre az Uszód, már a második a Madaras

A megyei labdarúgó bajnokság harmadosztályában mind a négy csoportban a 15. forduló mérkőzéseit vívták meg a csapatok. Teljes fordulóról ugyanakkor nem beszélhetünk, hiszen több mérkőzés is elmaradt.

Vincze Miklós

Megye III., Déli csoport

A Déli csoportban szabadnapos volt az éllovas Baja. A második helyen álló Felsőszentiván csak egy pontot tudott elhozni a Dunafalváról, és ezt a botlást a Madaras kihasználta, a Bácsbokodon aratott 3–1-es győzelmével megelőzte a Felsőszentivánt, és fellépett a képzeletbeli dobogó második helyére.

Eredmények:

Bácsbokod–Madaras 1–3,

Kisszállás–Kenderes 1–0,

Kelebia–Bácska SE Vaskút 5–1,

Híd SC–Bácsalmási PVSE II. 1–2,

Dunagyöngye SK II.–Felsőszentiván 2–2,

Tataháza–Gara 1–5.

Megye III., Északi csoport

A megye három Északi csoportjában megszerezte az első pontját a Jakabszállás, Fülöpjakabról hozták el ez egyik pontot. Bár az éllovas Városföld nem játszott a hétvégén, mégis a forduló nyertesei közé tartozik, köszönhetően annak, hogy az Ágasegyháza bravúrpontot szerzett Szabadszálláson. Érdekes mérkőzés volt, az Ágas az első percben szerezte meg a vezetést, és két hazai gólt követően a 90. percben egyenlített.

Eredmények:

Fülöpjakab–Jakabszállás 1–1,

Szanki OBSE–Tiszaug 6–2,

Fülöpszállás–Ladánybene 2–1,

Szabadszállás II.–Ágasegyháza 2–2,

Megye III., Közép csoport

A legtöbb mérkőzés a Közép csoportban maradt el a hétvégén. Nagy meglepetés a lejátszott négy mérkőzésen nem született, az esélyesek magabiztosan húzták be a meccseiket.

Eredmények:

Csengőd–Kaskantyú 0–5.

Kecel II.–Tabdi 2–0,

Tázlár–Vadkert FC STE II. 0–4,

Kecel Senior–Balotaszállás 0–6.

Megye III., Nyugati csoport

A Nyugati csoportban ezen a héten is rangadót játszottak, a forduló előtt éllovas Géderlak a 3. Dunapatajt fogadta. Nagy meccs kerekedett ebből a találkozóból. A hazaiak félóra elteltével Szávuj Miklós és Farkas Tamás góljaival már 2–0-ra vezettek, Bálint Milán még az első félidőben szépített. A 70. percben aztán Németh László előbb egyenlített, majd hét percre rá Botykai János a vezetést is megszerezte a Dunapatajnak, és mivel több gól nem született, a Dunapataj nyerte a rangadót. Azonnal újra szorossá téve a tabella elejét, ugyanis visszaállt az élre a Szakmáron győztes Uszód, a Pataj a második helyre lépet föl, a Géderlak pedig visszaesett a képzeletbeli dobogó harmadik fokára.

Eredmények:

Fajsz–Tass 1–1,

Dunaszentbenedek–Homokmégy 3–2,

Miklósi GYFE–Szentmárton 0–0,

Apostag–Dunavecse 0–5,

Géderlak–Dunapataj 2–3,

Szakmár–Uszód 2–3.

Ezek is érdekelhetik