kosárlabda

2020.07.13. 20:29

A következő szezonban is a KTE-t erősíti Djeraszimovics

Örömmel nyugtázhatják a szurkolók, a KTE-Duna Aszfalt edzői, vezetői, a klub utánpótlásában dolgozók, hogy a csapat egyik ikonja, Marko Djeraszimovics a következő szezonban is a hírös városi lilák együttesét erősíti.

Borbély Károly

Marko Djeraszimovics (labdával) ismét rábólintott a kecskeméti klub ajánlatára

Forrás: Bús Csaba

Fotó: BUS CSABA

Marko Djeraszimovics a tizedik szezonját kezdi meg a férfi élvonalbeli bajnokságban szereplő KTE-Duna Aszfalt színeiben. A klub hivatalos honlapján hétfőn adta hírül, hogy a játékos egy évre szóló szerződést írt alá, így a 2020/2021-es idényben is a hírös városi lilákat erősíti. – Kecskemét különleges város számomra, nagyon sok szép emlék köt ide, ezért nagyon boldog vagyok, hogy a következő szezonban is a KTE-Duna Aszfaltot erősíthetem – mondta a szerződés aláírása után Djeraszimovics.

– Számomra ez több mint munka, rengeteg barátom van a csapaton belül, a szurkolókat imádom, a második családomként tekintek rájuk. Az is fontos számomra, hogy tudom, a játékrendszerünk nem változik annak ellenére, hogy Forray Gábor után Váradi Kornél lesz az edzőnk, hiszen Kornél is azt a szisztémát képviseli, amit évekkel ezelőtt Ivkovics Sztojan alapozott meg. Sztojan egyébként az egész magyarországi karrierem meghatározó személyisége, fontos számomra a jelenléte. A felkészülésem zavartalanul zajlik, úgy érzem, hogy jó formában tudok majd visszatérni Kecskemétre.

Marko Djeraszimovics (labdával) ismét rábólintott a kecskeméti klub ajánlatára
Fotó: Bús Csaba

Váradi Kornél örömmel nyugtázta, hogy számíthat a hatalmas rutinnal – aki karrierje eddigi kilenc kecskeméti szezonjában összesen 252 élvonalbeli és 17 másodosztályú bajnoki mérkőzésen lépett pályára, az A csoportban 4069 pontot szerzett – rendelkező játékosra. – Rendkívül boldog vagyok! Marko Djeraszimovics az a játékos, aki minden edző számára óriási segítség lehetne a csapatában – vélte Váradi Kornél. – És itt nem elsősorban a hosszú évek alatt megszerzett óriási tapasztalatára gondolok. A közösség iránti alázata, Kecskemét iránti elkötelezettsége már-már zavarba ejtő egy külfölditől, játékintelligenciája és megtörhetetlen küzdőszelleme igen erős alap a csapat teljesítményéhez. Az öltözőben a csapat legfiatalabb tagja, vagy épp a vezetőedző is éppúgy tudja, bármikor számíthat rá. És persze a legfontosabbat se felejtsük el, hogy az előző szezonban magyarországi karrierje legjobb évét produkálta tizenkilenc pontos meccsenkénti átlagával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában