labdarúgás - megye II.

2019.10.28. 15:02

A Pálmonostora nyerte a derbit

A megyei másodosztályú labdarúgó bajnokság 10. fordulójában, az Északi csoportban szomszédvári rangadót rendeztek Kunszálláson, Kertész Gábor fiai ugyanis a Pálmonostorát fogadták. A mérkőzést némi meglepetésre a vendégcsapat nyerte.

Vincze Miklós

Barta már a 6. percben betalált a hazaiak kapujába, a 19. percben Szalai növelte kettőre a Pálmonostora előnyét, az első félidő hajrája előtt Kertész Ádám válaszolt. A második felvonásban aztán Szalai megszerezte saját maga második, csapata harmadik gólját, és mivel több gól már nem esett, a Pálmonostora elvitte a pontokat a szomszédvárról.

– A mérkőzés pontosan úgy alakult, ahogy mi elterveztük, illetve ahogy szerettük volna – nyilatkozta a mérkőzést követően Bosánszki Mihály, a Pálmonostora játékos-edzője. – Mindenki betartotta, amit megbeszéltünk, a góljaink is olyan szituációkból születtek, amelyekre előzetesen készültünk, és a győzelemből mindenki kivette a maga részét. A hazai gárda mintha egy kicsit lebecsült volna bennünket, ezt mondták is a kunszállásiak a lefújás után a mérkőzést követő közös, baráti hangulatú vacsorán, ugyanis vendégül láttak bennünket, ahogy mi is vendégül szoktuk látni a Kunszállást, amikor nálunk játszanak.

Kunszállás–Pálmonostora 1–3 (1–2)

Kunszállás, 70 néző. Vezette: Bosnyák (Maczelka, Váczi)

Kunszállás: Jelen (Ficsór) – Mizsei F., Fekete, Polyák (Kertész G.), Vincze, Hatvani, Mizsei A., Kertész Á., Jókai, Rádi, Fábián. Játékos-edző: Kertész Gábor

Pálmonostora: Bereczki – Bánfi (Virág), Ruzsinszki, Récsei, Bárkányi, Barta (Bosánszki), Papp L. (Tóth K.), Szalai, Szabovik, Plavsic, Vukov. Játékos-edző: Bosánszki Mihály

Gólszerző: Kertész Á. 29., ill. Barta 6., Szalai 19., 50. perc.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában