labdarúgás

2019.04.25. 11:13

Kaposváron debütálhat a Kécske új vezetőedzője

Értékes pontot gyűjtött a Duna Aszfalt-Tiszakécske VSE NB II.-es csapata a Nyíregy­háza ellen a bajnokság 33. fordulójában. Ez a pont jól jöhet majd a végelszámolásnál. Még hat mérkőzés van hátra a bajnokságból, de azt szinte minden kécskei szurkoló biztosra veszi, hogy nem esik ki a csapat.

Szentirmay Tamás

Ludánszki Bence (labdával) ígéri, hogy mindent megtesznek a Kaposvár legyőzéséért

Forrás: Petőfi Népe

Fotó: Szentirmay Tamás

Megvan az új vezetőedző a Tiszakécske VSE csapatánál. Szabó Istvánt a Heves megyei első osztályú bajnokságot már megnyerő hatvani együttes trénere, Simon Antal váltja. A vasárnapi, Kaposváron 17 órakor kezdődő mérkőzésen már valószínű, hogy az új edző irányítja a TVSE-t.

– Valamivel több mint egy hete dolgozunk az új edzővel, de már látható, hogy milyen taktikát akar majd alkalmazni a mester. Az eddiginél látványosabban, szebben szeretnénk játszani, de ugyanakkor eredményesen. A Kaposvár a feljutásért küzd, nehéz meccs vár ránk, de mindent megteszünk, hogy elhozzuk a három pontot – mondta Ludánszki Bence, a TVSE védője, aki beszélt a Nyíregyháza elleni találkozóról is: – Egy jó formában játszó Nyíregyházát láttunk vendégül. A kiegyenlített mérkőzésen nekünk volt több helyzetünk, de sajnos nem sikerült kapuba találnunk, és szerencsére az ellenfélnek sem. A megszerzett egy ponttal pedig előrébb léptünk a tabellán, és ennek örülnünk kell.

A 34. forduló további párosításai, vasárnap: Békéscsaba 1912 Előre–Vác FC, Nyíregyháza Spartacus FC–Balmaz Kamilla Gyógyfürdő, BSS Monor–Credobus Mosonmagyaróvár, Vasas FC–Kazincbarcika (Szusza Ferenc Stadion), BFC Siófok–Gyirmót FC Győr, Aqvital FC Csákvár–Soroksár SC, WKW ETO FC Győr–Dorogi FC, Ceglédi VSE–Budafoki MTE, mindegyik 17 órakor. Zalaegerszeg–Budaörsi SC, 18 órakor.

Ludánszki Bence (labdával) ígéri, hogy mindent megtesznek a Kaposvár legyőzéséért
Fotó: Szentirmay Tamás / Petőfi Népe

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában