Labdarúgás

2018.09.29. 21:21

Fölényesen győzött a KLC Izsákon

A forduló előtt a 8. helyen álló Izsák a Kecskeméti LC-t látta vendégül a megyei másodosztály bajnokság Északi csoportjában, a 8. fordulóban. A mérkőzés a vendégek fölényes győzelmét hozta.

Vincze Miklós

Izsákon tartottak a mérkőzéstől, hiszen meglehetősen sok volt a hiányzó, és kiderült: joggal, ahogy az is, hogy a kecskemétiek túltették magukat a kupából való kiesésen, és a bajnokságban igen komolyan számolni kell velük.

A kecskemétiek Zsoldos és Kovács Mihály góljaival már az első félidőben kétgólos vezetésre tettek szert. A folytatásban sem változott a játék képe, a találkozón a kecskeméti Kovács Mihály végül mesterhármast szerzett, de betalált még Kőrös és Horváth is, a hazaiak becsületgólját Mihály Dávid szerezte.

Izsáki Sárfehér SE–Kecskeméti LC 1–6 (0–2)

Izsák, 150 néző, vezette: Szűcs Gábor (Katona György, Tóth István)

Izsák: Prikidánovics A. – Petrányi, Mihály, Tóth J. (Kárász 46.), Dunai, Prikidánovics M., Utasi, Csordás (Ács 71.), Herczeg, Farkas (Kovács Z. 75.), Zeleni. Edző: Ungor Pál

KLC: Meggyes (Erdélyi 82.) ֪ – Keresztes, Csordás (Pálnok 75.), Nagy T., Horváth, Szűcs (Kovács A. 77.), Péntek (Bakos 71.), Kovács M. (Bozsik 80.), Zsoldos, Módra, Kőrös. Edző: Bende Csaba

Gól: Mihály 75., illetve Zsoldos 25., Kovács M. 38., 66., 74., Kőrös 69., Horváth 71.

Sárga: Petrányi 9., Tóth J. 35., illetve Kovács M. 8. perc.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában