Kamaraszínház

2023.10.28. 08:40

Újabb hírös kecskemétiek lépnek pódiumra

A Beszélgessünk hírös kecskemétiekkel! sorozat október 30-án, hétfőn 18 órakor folytatódik a kamaraszínház épületében. Vendég lesz: Neuberger Gizella animációsfilm-rendező, W. Barna Erika kézíráskutató, grafológus szakértő és Csáky Lajos tervezőgrafikus, festőművész.

Sebestyén Hajnalka

Illusztráció

Fotó: Orosz Fanni Flóra

A Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház közkedvelt Hírös Kecskemétiek című pódiumbeszélgetés-sorozata a 2023/24-es évadban második alkalommal várja október 30-án az érdeklődőket a kamaraszínház (volt Városi mozi) épületében. A közönség három őszinte, mélyreható, helyenként humoros beszélgetés hallgathat meg. Beszélgetőpartnereik ismert, kecskeméti kötődésű személyiségek, akik pályájukról, sikereikről, bukásaikról és terveikről életük legemlékezetesebb pillanatainak felidézésével mesélnek.

Meghívott vendégek: a Neuberger Gizella animációsfilm-rendező, W. Barna Erika kézíráskutató, grafológus szakértő és Csáky Lajos tervezőgrafikus, festőművész. grafikus, festőművész r válogatott

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, mely a helyszínen is megtehető.

Részvételi szándék jelezhető az alábbi lehetőségek egyikén: [email protected],  + 36 76 501-174, kedd - péntek 09-18 óráig.

 

 

 


 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!