Kunszentmiklós

2023.10.24. 10:09

Kiskunlacházán bizonyítottak a baksays szavalók

Ötödik alkalommal rendezték meg a Kiskun Farkas László szavalóversenyt Kiskunlacházán. A megméretésre a kunszentmiklósi Baksay Sándor Református Gimnázium és Általános Iskola huszonhárom tanulója nevezett. A diákok remekül szerepeltek.

Gulyás Sándor

Forrás: bsrg.hu

Az 5-6. évfolyamban a dobogó mindhárom fokára kunszentmiklósi diák állhatott fel. Első helyen Magyar Szofia (felkészítő tanára Fábián Karola), a másodikon Hunyadi Csalka Emese (felkészítő tanára Jánosi Terézia), a harmadikon Bertók Brenda (felkészítő tanára Fábián Karola), végzett. 

A helyi művelődési központ különdíját Répás Dorka kapta, akit Fábián Karola készített fel a versenyre. A 7-8. évfolyamban a legjobbnak Pálinkás Katinka (felkészítő tanára Fábián Karola), bizonyult, megelőzve Bernáth Melinát, őt Jánosi Terézia készítette fel. Középiskolás kategóriában a pálmát Mizsei Molli vitte, felkészítő tanára Takácsné Nagy Anikó volt. Különdíjban részesült Jakab László Ruben (felkészítő tanára Takácsné Nagy Anikó) és Pető Eszter (felkészítő tanára Szilágyi Olivér). A művelődési központ különdíját Mizsei Molli kapta.

Forrás: bsrg.hu


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!