Tárlat

2023.05.25. 20:36

Kiállítás nyílt a kunszállási tanulók alkotásaiból

A Kunszállási Tóth Pál Általános Iskola egykori és jelenlegi tanulóinak művészeti alkotásaiból nyílt kiállítás a napokban a helyi Petőfi Rendezvény- és Faluházban.

Vajda Piroska

Egykori és jelenlegi tanulók munkáiból nyílt kiállítás

Fotó: Vajda Piroska

A tárlatot Tarjányi Xénia művésztanár nyitotta meg. A megnyitón elhangzott, hogy évek óta magas színvonalú tehetséggondozás segíti a tehetségígéretek kibontakozását, amit az is bizonyít, hogy számos megyei, térségi, országos és nemzetközi művészeti pályázaton érnek el rangos helyezéseket a fiatal alkotók. 

A kunszállási diákok középiskolában és a felnőtt életben is folytatják az alkotómunkát. A gyerekek különböző témákban és sokféle technikával, kreatívan jelenítik meg gondolataikat a vásznon. A fejlődésben támogatják őket a tanítók, Ferenczi Krisztina és Juhász László vizuális kultúrát tanító pedagógusok. Az Akkreditált Kiváló Tehetségpontként működő iskola a jövőben is nagy hangsúlyt fektet a művészeti nevelésre. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!