Galériával

2022.07.21. 11:42

Acappella együttes koncertezett a kecskeméti Romkertben

Szerda este a Jazzation acappella együttes adott koncertet a kecskeméti Romkertben. A hangulatos zenei esemény része a jövő hét végéig tartó Kodály Művészeti Fesztiválnak.

Sebestyén Hajnalka

A Jazzation acappella együttes szerdán lépett színpadra

Fotó: Bús Csaba

A „Zene a lelkednek” mottó jegyében hétfőtől zajlik a 2022-es Kodály Művészeti Fesztivál Kecskeméten. A 12 nap alatt világhírű előadók lépnek fel. Szerda este Acappella a világ körül címmel a Jazzation acappella együttes adott koncertet a Romkertben.

A Jazzation Magyarország első számú jazz acappella együttese, négy nemzetközi verseny nagydíját tudhatják magukénak és számos különleges együttműködést: Bobby McFerrinnel, a Real Grouppal, a King's Singresszel, külföldi és hazai, vokális és hangszeres formációkkal. A modern acappella szerelmesei és a műfajjal csak most ismerkedők egyaránt jól érezhették magukat a nyár esti koncerten.

Az Acappella a világ körül című műsorban különleges válogatást kínáltak: komplex harmóniáik, virtuóz improvizációik, a világ minden tájáról gyűjtött zenei élményeik hozták testközelbe a gondolati mélységet és lélekemelő magasságot, melyet közösen jártak be hallgatóságukkal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!