Baja

2021.12.22. 07:00

Idén nem maradt el az újvárosiak karácsonya

A mi városunk Egyesület a Jobb Bajáért Polgári Egyesülettel közösen idén is megszervezte az újvárosiak karácsonyát, december 20-án a délutáni órákban a Séf ÁBC melletti téren.

Márton Anna

Az újvárosi iskola tanulói az ünnepségen

Forrás: Márton Anna

A karácsonyi ünnepségen Zsilinszky Bianka a Be Cool táncegyesület vezetője mondott köszöntőt, majd az Újvárosi Iskola diákjai mutatták be műsorukat.

– Hagyományként szervezzük meg minden évben az újvárosiak közös karácsonyát 2015 óta. A tavalyi év a pandémia miatt kimaradt, de idén hála a jó Istennek meg tudtuk szervezni. Az ünneplés egy közös elemmel bővült. A Duna Népzene Néptánctanoda közreműködésével az ünnepség után körbe kántáljuk a lakótelepet. Az Újvárosi Általános Iskola tanulói lépnek fel az ünnepségen – mondta hírportálunknak Szádeczky Attila szervező. Az esemény után virslit, forralt bort, valamint teát lehetett vásárolni, a bevételt a fellépő osztálynak adományozzák a szervezők.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában