zenészegylet

2021.07.08. 06:55

Örömzenélés teszi még nagyobb élménnyé a kecskeméti zenetábort

Július 15–18. között zajlik a Kecskeméti Zenészegylet dalszövegíró és dalszerző tábora, melynek a Granada Hotel ad helyet.

Sebestyén Hajnalka

Idén is az ország különböző pontjairól – Zalaegerszegtől Vácon át Csepregről – érkeznek a zeneszerető fia­talok és az örökfiatalok, de a 25 fős csapatban lesz néhány megyebeli is. A korosztály 14-45 év között mozog majd.

A szervezők részéről Szénási Pál Bertalan dalszerző-énekes elmondta: nagyon jó visszajelzéseket kaptak a tavalyi résztvevőktől, közülük többen idén is csatlakoznak a tábor programjaihoz. A jelentkezésnél nem volt előfeltétel a zenei képzettség, de zeneszerető közönség lévén valamennyien énekelnek vagy hangszeren játszanak. A szakmai munkát idén négy mentor segíti: énekes, dalszövegíró, rockzene- és a modern, elektronikus zene vonalon. Napközben folynak majd a szakmai foglalkozások, előadások, este pedig az örömzenélés teszi feledhetetlenné és még nagyobb élménnyé a zenetábort. Az elmúlt év is bizonyította: a fiatalok örömmel tanulnak az idősebb, tapasztaltabb zenészektől.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában