kultúra

2021.04.07. 09:56

Újra kitárta ablakát a kecskeméti könyvtár

Kecskeméten a megyei könyvtárban szerdától ismét elérhető az Ablak-kölcsönzés szolgáltatás. Igényelhetők új könyvek és visszavihetők a már kikölcsönzött kötetek.

Sebestyén Hajnalka

A Katona József Könyvtár elindította az Ablak-kölcsönzés szolgáltatást. Keddtől szombatig 9 és 17 óra között a Könyvtári Kávézó ablakánál veszik vissza a könyveket, illetve kölcsönözhetők ki az előre megkért kötetek.

Forrás: Petőfi Népe

Fotó: Bús Csaba

Az ország újranyitási programjának, azaz a védelmi intézkedések lépcsőzetes feloldása keretében a Bács-Kiskun Megyei Katona József Könyvtár ismét kitárta ablakát. Keddtől szombatig 10 és 19 óra között ismét működik a Könyvtári Kávézónál az Ablak-kölcsönzés szolgáltatás, amelyet az utcáról megközelítve tudnak igénybe venni az olvasók. A könyvtár munkatársai az ablakon keresztül visszaveszik a korábban kölcsönzött dokumentumokat, a fiókkönyvtárakból elhozottakat is, valamint új tagság létesíthető és meghosszabbítják a lejárt tagságokat. A dokumentumok meghosszabbítása a könyvtár honlapján és telefonon is megoldható.

A könyvtár honlapját, a www.bacstudastar.hu oldalt továbbra is érdemes figyelemmel kísérni, hiszen napról-napra bővül és frissül a tartalom. A virtuális szolgáltatások keretében hasznos és érdekes előadások, zenei hanganyagok, játékok érhetők el.

A kikölcsönzendő könyvekre az igényeket az alábbi elérhetőségeken lehet jelezni:

A 76/500-563 telefonszámon keddtől-szombatig 10-19 óra között fogadják a kéréseket, valamint le lehet adni az [email protected] email címen és a honlapon az igénylés menüpont alatt.

Borítóképünk archív felvétel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!