KECSKEMÉT

2020.06.06. 09:40

Kiderül, ki lesz a Ciróka tiszteletbeli társulati tagja

A Ciróka Bábszínház ezen a hétvégén még nem fogadhat látogatókat, így vasárnap a hagyományos évadzáró rendezvényüket még online tartják meg. A Cirókás Napra sok meglepetést tartogatnak, érdemes lesz felkeresni a teátrum honlapját vagy Facebook-oldalát.

Hraskó István

Ilyen ajándékokat kapnak azok, akiknek sikerült nyolc matricát összegyűjteniük az évad során

Fotó: Hraskó István

A 10 órakor kezdődő műsorból először is kiderül, hogy ameddig lehetett, ki látogatta legszorgalmasabban a vasárnapi előadásokat, és érdemelte ki ezzel a következő évadra a tiszteletbeli társulati tag címet.

Jutalma egy állandó belépő, amellyel az új évad valamennyi előadását megnézheti, fényképe pedig felkerül a színház előcsarnokában látható társulati tablóra. Azok sem maradnak ajándék nélkül, akik legalább nyolc alkalommal – eleinte személyesen, majd később virtuálisan – ellátogattak a Vasárnapi Mesébelépő játék előadásaira, és beküldték matricagyűjteményük fotóját. Most azt is megtudhatják, mikor és hol vehetik át jutalmukat.

Az ajándékok mellé mesés meglepetéssel is készül a társulat. Mint megtudtuk, az áprilisban meghirdetett meseíró pályázatra sok szép, izgalmas történet érkezett, amelyekből a színészek hat mesét választottak ki. Ezekből egy-egy kis előadás készült, amelyeket vasárnap mutatnak be, előtte pedig a nézők megismerhetik a kiválasztott mesék szerzőit is.

Ilyen ajándékokat kapnak azok, akiknek sikerült nyolc matricát összegyűjteniük az évad során
Fotó: Hraskó István

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!