Jánoshalma

2018.09.19. 17:55

Valamennyi korosztály ügyeit elintézhették

A mobil kormány­ablakbusz szeptember 10–15. között fogadta az ügyfeleket a Jánoshalmi járás valamennyi településén.

Tapodi Kálmán

A jánoshalmi expó idején is sokan éltek a lehetőséggel

Bodroginé dr. Mikó Zsuzsanna hivatalvezető tájékoztatása szerint: a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal kormányablakbuszát minden településen örömmel fogadták. – Különböző életkorú ügyfelek vették igénybe a szolgáltatást, babakocsiban ülő kisgyermekek, diákok, aktív korú felnőttek, nyugdíjasok, mozgáskorlátozottak egyaránt ügyfeleink voltak ezen a héten, és minden településen igényelték a további ügyintézési alkalmakat – közölte a járási hivatal vezetője.

Mint megtudtuk: mindenhol várták a busz érkezését, Rémen például – ahol szórólapon minden lakásba eljutott a hír – kilenc ügyfél érkezett már az ügyintézés kezdetére, és folyamatosan váltották egymást az érdeklődők. A kormányablakbusz – ami egy mobil iroda – a közigazgatás átalakításának újabb állomása, melynek során időt, pénzt, energiát lehet megtakarítani ügyfelek számára azzal, hogy közelebb viszik a szolgáltatást az igénybe vevőkhöz.

– Múlt pénteken és szombaton Jánoshalmán, a Szüreti Expo rendezvényen biztosítottuk az ügyintézést, itt összesen 8 órát ügyfeleztünk, hatvan ügyben. A buszban a személyi igazolvánnyal kapcsolatos ügyintézés volt a legjellemzőbb, de szép számban előfordult diákigazolvány-igényléssel, lakcímigazolvánnyal, vezetői engedéllyel, ügyfélkapuval kapcsolatos ügyintézés is. Nagyon sokan érdeklődtek szociális, egészségbiztosítási és családtámogatási ügyekben is – számolt be Bodroginé dr. Mikó Zsuzsanna hivatal­vezető.

A jánoshalmi expó idején is sokan éltek a lehetőséggel

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában