kiskunhalas

2018.02.20. 08:19

Órákon át feküdhetett magatehetetlenül az útszéli pocsolyában a halasi férfi

Több órán keresztül feküdt magatehetetlenül a pocsolyában egy középkorú férfi Kiskunhalason február 16-án, senki nem segített rajta. Végül két bajai férfi megállt, ők húzták ki a vízből és hívtak hozzá mentőt. Megmentői azt mondták, se részeg nem volt, se drog hatása alatt nem állt. Az esetről a TV2 Tények című műsora számolt be.

Pozsgai Ákos

Egy furgonnal ment a két bajai férfi a kiskunhalasi Kopolyai úton, amikor felfigyeltek az út szélén magatehetetlenül fekvő ötven év körüli férfira. Megálltak és kihúzták a vízből és azonnal mentőt hívtak hozzá. A két férfi elmondta, hogy a földön fekvő férfi nem tűnt se részegnek, se hajléktalannak. Amikor odaléptek hozzá, nyögő hangokat adott ki, hatalmas fájdalmai lehettek, nem volt magánál. Segítői szerint órákig feküdhetett a vízben, a forgalmas úton senki sem állt meg segíteni.

A bajai férfiak elmondása szerint a kiérkező mentők példaértékű emberséggel bántak a földön fekvő férfivel, akit stabil állapotban megfigyelésre a kórházba vitték.

Fotók: Facebook.com

Az egészségügyi intézményből később adatvédelmi okokra hivatkozva nem kaptak tájékoztatást a férfi állapotáról, remélik azonban, hogy az óta jobban van. Azt ígérték, személyesen fogják meglátogatni a kórházban, és ha hozzájárul, megírják, hogy van.

Címkék#Kiskunhalas

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában