Kecskemét

2018.08.15. 13:51

Ezren ünneplik a jubileumi Hírös Vacsorát!

A Hírös Hét Fesztivál célkitűzéseivel összhangban a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara „Hírös Vacsora” elnevezéssel a 10. jótékonysági vacsoraestet 2018. augusztus 23-án, csütörtökön 18 óra 30 perctől rendezi meg a jubileumhoz méltó módon, ünnepélyes megnyitóval.

baon.hu

A bevételből – a tagok és a megye vállalkozóinak segítségével – az elmúlt években 72, a szakképzésben résztvevő, szociálisan hátrányos helyzetű tanulót segítettek a szervezők.

A kereskedelmi és iparkamara a Hírös Vacsora nemes hagyományát ezúttal is a Tanyacsárda kiváló szakácsaival viszi tovább. A menü: faszénparázson sült sertés flekken és jércemell házi vegyes salátával, zöldséges rizzsel vagy vörösboros marhapörkölt tarhonyával és házi vegyes salátával. Az ára 2.100 Ft, amely egy fröccsöt – választás szerint fehér, illetve vörös borból – vagy egy üveg ásványvizet is magában foglal.

A szervezők örömmel vennék, ha az eseményt, s így a tanulni vágyó, de nehéz szociális körülmények között élő diákokat ily módon a lakosság is támogatná!

10 vacsorabelépő elővételi megváltása esetén egy menüt térítésmentesen adnak ajándékba. Nagyobb számú, 20 db feletti jegy vásárlásakor pedig támogatóként megjelenési lehetőséget is biztosítanak. Vacsorajegyek az iparkamara ügyfélszolgálatán és a helyszínen kaphatók. További információ Kárpátiné Becsi Gabriellától kérhető a 76/501-500-as telefonszámon. Asztalfoglalás csak 18 óra 30 percre lehetséges. Ezt a Tanyacsárda munkatársaival szükséges egyeztetni a 76/356-010-es telefonszámon.

A jubileumi Hírös Vacsorára legalább 1000 vendéget várnak a Kossuth téren, a Városháza előtti területen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában