Összefoglaló

2024.05.13. 19:38

Útátadó és traktoros felvonulás érdekelte leginkább olvasóinkat

Ismét megnéztük a számokat. Ezekre a cikkekre kattintottak legtöbbet olvasóink az 19. héten.

Baon.hu

Ünnepélyes keretek között felavatták az M44-es gyorsforgalmi út Lakitelek és Szentkirály közötti 4,6 kilométeres szakaszát. A ceremóniát az M44-es újonnan kialakított Mosonyi pihenőjében tartották meg.

útátadás, összefoglaló, M44
Átadták az M44-es gyorsforgalmi út Lakitelek és Szentkirály közötti szakaszát
Fotó: Bús Csaba

Tűz keletkezett egy második emeleti, társasházi lakásban, Kecskeméten, a Petőfi Sándor utcában. A város hivatásos tűzoltói egy embert kimenekítettek az ingatlanból.

Kecskemét polgármestere volt a Rádió 1 Gong Téma című műsorának vendége. Szemereyné Pataki Klaudia a Hilti gyárbővítéséről, a Széchenyi téri buszpályaudvar megújításáról, a mélygarázs rendszer bővítéséről, a hétvégi kecskeméti programdömpingről és egy játszótér átadóról beszélt a rádióműsorban.

Harmadik alkalommal rendezték meg szombaton a Helvéciai Traktoros Napot. Több mint 250 traktoros vonult fel a nagyközség utcáin, a verseny előtt.

A Mártírok útja–Gesztenyefa utca kereszteződésében csütörtök reggel 8 órától útcsatlakozás-javítási munka kezdődik, teljes útlezárás mellett. A munka várhatóan még a délelőtt folyamán véget ér, a tereléseket a munkaidő végén elbontják – tájékoztatta portálunkat Kecskemét önkormányzata.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában