Tass / Alsószenttamás

2024.04.05. 17:22

Verseskötetet mutatnak be a költészet napja alkalmából ÁGOTA Falván

A magyar költészet napjára hangolódva egész napos irodalmi rendezvényt szerveznek szombaton 9 órától az ÁGOTA Közösség tehetséggondozó programja keretében ÁGOTA Falván. 

Gulyás Sándor

Az esemény egyik kiemelkedő eleme egy könyvbemutató, ám emellett számos más kísérőprogram is színesíti majd az eseményt. 

Male,Student,Talking,To,His,Friends,During,Lecture,In,The
Illusztráció
Fotó: Shutterstock

Online kvíz, versek és illusztrációk összepárosítása, idézetvadászat ÁGOTA Falva területén, verselemzés várja a gyermekvédelmi gondoskodásban élő fiatalok. Az ÁGOTA Közösség 18 éves, Békés vármegyében, nevelőszülői családban élő fiatalja, Katona Katalin már hosszú évek óta ír többek között novellákat és verseket. Első verseskötete Utazás a tengeremen címmel a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató támogatásával jelent meg nemrégiben. Katona Katalin verseskötetét a szintén gyermekvédelmi gondoskodásban élő, Bács-Kiskun vármegyei Faris Brittney illusztrációi teszik még egyedibbé. A 19 éves lány a Szegedi Tudományegyetem amerikanisztika szakos hallgatója, és tehetséges a képzőművészetek terén. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában