Csólyospálos/Kömpöc

2024.04.05. 19:35

Az utak mentén takarítanak az önkéntesek

Csólyospáloson és Kömpöcön is szombaton gyűlnek össze az önkéntesek, hogy megtisztítsák az utak környezetét.

Tapodi Kálmán

A Szeretem Csólyospálost Mozgalom összefogva az önkormányzattal 34. alkalommal rendezi meg szemétgyűjtési akcióját. Az önkéntesek április 6-án szedik össze az utak mentén az eldobált hulladékot. – A segíteni szándékozókat reggel 8 órára várjuk az önkormányzat hivatala melletti parkolóban. Kesztyűt, láthatósági mellényt és zsákot a szervezők mindenki számára biztosítanak. A program ebéddel zárul a Közösségi Házban – közölte Á. Fúrús János polgármester. 

szemétgyűjtés, akció, önkéntesek
A Szeretem Csólyospálost Mozgalom összefogva az önkormányzattal 34. alkalommal rendezi meg szemétgyűjtési akcióját. 
Forrás:  shutterstock.com / illusztráció

Kömpöcön a helyi polgárőrség szervez nagytakarítást az utak mentén április 6-án. – A szemétszedésre szombaton 9 órakor gyülekezünk a faluház előtt. Az akció végén minden önkéntes segítőt várunk egy ebédre – tájékoztatott Nagymihályné Gombos Mónika, a polgárőrség vezetője, aki hozzátette: ásványvizet, gumikesztyűt, szemetes zsákot, kullancsriasztó sprayt és korlátozott számban láthatósági mellényt biztosítanak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában