Közlekedés

2024.03.24. 07:08

Útinform: itt számíthatnak közúti munkálatokra Bács-Kiskunban

Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani vasárnap Bács-Kiskunban.

Baon.hu

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást vasárnapra vonatkozóan.

közlekedés, útinform, forgalom
Illusztráció
Fotó: Shutterstock

Gyorsforgalmú utak:

Az M5-ös autópályán,

– a Röszke felé vezető oldalon, Újhartyán és Örkény között burkolatfelújítási munkák kezdődtek. A 47-es és az 53-as kilométer között a külső és a leálló sávot lezárták, a forgalom a belső sávon és az ellenkező oldal belső sávján halad. A főváros felé tartókat sávelhúzással a külső és a leálló sávra terelik. Fontos tudni, hogy a munka kapcsán az 53-as kilométernél lévő Örkény/Albertirsa csomópont lehajtóágát is lezárták. 
Kerülni személygépkocsival a 44-es kilométernél lévő Dabas/Albertirsa csomóponton keresztül az 5-ös főút felé lehet, a tehergépjárműveknek viszont az autópályán tovább haladva, a 67-es kilométernél lévő Lajosmizse csomópontnál Budapest felé visszafordulva vezet a kerülőútjuk.

Főutak:

Az 5-ös főúton, 

– Kecskemét átkelési szakaszán, a 86-os kilométernél útépítők dolgoznak. A fél útpályát lezárták, így irányonként csak egy-egy sáv járható.

Az 52-es főúton, Fülöpszállás térségében a vasúti átjárót javítják. A 35-ös kilométernél augusztus végéig a forgalmat helyben kiépített, ideiglenes terelőútra irányítják. 

Az 53-as főúton,

- Soltvadkert-Selymes városrészében, a 42-es kilométer közelében lezárták a vasúti átjárót, mert felújítják. A forgalmat egy közelben megépített ideiglenes átjárón keresztül terelik. A nyomvonalváltozás miatt jelentős sebességkorlátozást vezettek be. A munka várhatóan augusztusig tart. 

Az 54-es főúton, Császártöltés közelében, a 71-es és a 73-as kilométer között kerékpárutat építenek, a fél útpályát lezárták. 

A 441-es főúton, Nagykőrösön, a 17-es km-nél körforgalmú csomópontot építenek. Félpályás lezárás van érvényben. 

Kamionstop:

A kamionstop vasárnap este 10 óráig lesz érvényben.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában