Adomány

2024.03.06. 19:15

Pásztortarhonyával várták a rászorulókat Baján

Eihardt Balázs és Leitert Ottó felajánlásából pásztortarhonyával várták a rászorulókat március 6-án, szerdán a Ciszterci Házban. 

Márton Anna

A jótékonysági ételosztáson Dr. Zöld László Csabáné önkormányzati képviselő és a Cselekvő Fiatalokért Egyesület szervezésében 200 adag ételt osztottak ki a bajai Szent Antal plébánia Karitász csoportjának önkéntesei. A Közterület-felügyelet munkatársai 60 csomagot szállítottak ki a külterületen élő rászorulóknak.

ételosztás, jótékonyság, Cselekvő Fiatalokért egyesület
Pásztortarhonyával várták a rászorulókat Baján
Forrás: Beküldött fotó

Salamon Ákos, a Cselekvő Fiatalokért Egyesület vezetője elmondta: erőt adott nekik, hogy több éve tevékenyen közreműködnek a jótékonysági ételosztáson, ezért az idei, soron következő akcióban is részt szeretnének venni, bízva abban, hogy többéves kihagyás után az önkormányzat is részt vesz majd a 20 éve tartó, elesetteket segítő programban. A szokásokhoz híven a közös imádság után Toldi Norbert káplán áldotta meg az ételt. A jótékonysági ételosztás egy hét múlva március 13-án, szerdán folytatódik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában