Születésnap

2024.03.29. 11:35

55 éves évfordulóját ünnepelte a Forrás Folyóirat Kecskeméten – galériával

Szerda este a Kecskeméti Katona József Könyvtárban ünnepelte fennállásának 55. évfordulóját az országosan is elismert Forrás Folyóirat.

Orosz Fanni Flóra

A Forrás Folyóirat jubileumi estjét szerdán tartották a Kecskeméti Katona József Könyvtár Nagytermében. A 2024. márciusi lapszám bemutatóján részt vettek a folyóirat szerkesztői, valamint a lapszám szerzői. Házigazda Kriskó János televíziós szerkesztő volt, a város részéről megjelent Szemereyné Pataki Klaudia polgármesterasszony, köszöntőt mondott dr. Fekete Gábor önkormányzati képviselő. 

Kriskó János televíziós szerkesztő, forrás folyóirat, évforduló
Kriskó János televíziós szerkesztő 
Fotó: Orosz Fanni

A képviselő először felhívta a figyelmet a könyvtár előtt újonnan felavatott szoborra, nevezetesen Lakatos Pál „Jel” című alkotásáról volt szó. 

– A Forrás Folyóirat az egyetemes kultúra országos és helyi leképződése – folytatta gondolatait.

Az országosan elismert folyóirat jubileumi ünnepségén a köszöntő után Kriskó János a lap szerzőivel beszélgetett az elmúlt évekről, tapasztalatokról. A közönség sorai megteltek a lap pártolóival, irodalomkedvelőkkel.  

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában