Galériával

2024.02.15. 13:00

Olvasóversenyen mérték össze tudásukat az apostagi gyerekek

Ötödik alkalommal rendezték meg az Apostagi Könyvtár, Információs és Közösségi Hely dolgozói a Szépen olvasó versenyt az apostagi általános iskola alsó tagozatosai számára a könyvtárban. Minden évben nagy lelkesedéssel készülnek a második, harmadik és negyedik osztályosok, hogy eldőljön ki a legjobban olvasó közülük.

Lencsés P. Anna

Minden évben lelkesen készülnek a diákok

Fotó: Lencsés P. Anna

Ebben az évben is két szövegrészt kellett felolvasniuk a versenyzőknek. Az egyiket egy előre kijelölt könyvből maguk választhatták ki és otthon készülhettek fel belőle. A másik szöveget a helyszínen kapták meg és egyszeri átolvasás után olvasták fel.

A díjakat a zsűri évfolyamonként osztotta ki. A második osztályosok közül első lett Szabados Hédi, második Füstös Milán, harmadik Párkányi Rozi. A harmadikosoknál első helyezett lett Szűcs Boróka, második Babenyecz Dominik és Magyar Rebeka, harmadik Kozári Bíbor. A negyedikeseknél az első helyet Németh Maja, a másodikat Szöbölődi Bendegúz, a harmadikat Kiss Hanna Panka érdemelte ki.

A szervezők jóvoltából minden résztvevő kapott emléklapot és ajándékot, a legjobbak pedig könyvjutalomban részesültek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában