Hajrá Baja!

2024.02.02. 18:47

Már több mint négyezren mondták el véleményüket Baja jövőjével kapcsolatban

Az elmúlt hetekben egyre gyakrabban hallhattunk a Fidesz–KDNP Hajrá Baja! elnevezésű akciójáról, amelyben a bajai lakosok véleményére kíváncsiak. A kilenc kérdésből álló kérdőív a város következő évtizedének legfontosabb témáit vizsgálja. A Fidesz–KDNP frakcióvezetőjét, Kámánné dr. Bari Bernadettet is megkérdeztük az akcióról és a kapott véleményekről.

Márton Anna

Kámánné dr. Bari Bernadett a Fidesz-KDNP frakció vezetője

Fotó: Márton Anna

A képviselő hangsúlyozta: az elmúlt négy év során sok visszajelzést kaptak a lakosságtól Baja város működésével kapcsolatban. A jelenlegi kezdeményezés során ezeket a visszajelzéseket figyelembe véve állították össze a kérdéseket, és szeretnék, ha mindenki megosztaná véleményét Baja jövőjével kapcsolatban.

– Számos év tapasztalata áll mögöttünk, amit a város javára szolgálva töltöttünk, a választók bizalmából. Próbáljuk összehangolni a korábbi jó gyakorlatokat és a jövőbeli elképzeléseket, de ez a lakossági visszajelzések nélkül nehéz lenne. Ezért kiemelten fontosak ezek a kérdőívek és a személyes találkozók, ahol lehetőség van véleménycserére és az információk megosztására – fogalmazott Kámánné dr. Bari Bernadett.

A januári 8-ai kezdés óta már jó néhány hét eltelt. Mint mondta, az akció fogadtatása és a visszajelzések nagyon jók. Úgy tűnik, hogy a bajai lakosok örömmel fogadták a lehetőséget. Az első napoktól kezdve sokan látogattak el személyesen a választókerületi irodába, és a postaláda is napi szinten megtelik kitöltött ívekkel.

– Az akció 24. napján már átléptük a négyezer papír alapon visszaküldött ívet, és azóta sem érezzük, hogy jelentősen alábbhagyott volna a lendület. Képviselőtársaimmal és munkatársaimmal járjuk a várost, és elmondható, hogy a személyes találkozások során is jó hangulatú, előremutató beszélgetések zajlanak. A nagy érdeklődésre való tekintettel a tizedik nap után online formában is lehetőséget biztosítottunk a lakosoknak a kilenc kérdés megválaszolására a www.hajrabaja2024.hu weboldalon – részletezte a frakcióvezető.

A véleményeket és visszajelzéseket február 8-ig várják, ezt követően kiértékelik a válaszokat.

Kámánné dr. Bari Bernadett kiemelte: Az önkormányzati választásokra való felkészülés részeként szeretnénk olyan programot készíteni, amelyet a bajai lakosokkal együtt alakítunk ki. Ezért továbbra is arra ösztönzünk mindenkit, hogy vegyen részt ebben a közös munkában, és építsük közösen Baja jövőjét, alkossunk olyan programot, amely megfelel városunk igényeinek! Hajrá Baja! – mondta. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában