Harta

2024.02.15. 18:40

Lebilincselő szerelmek az Állampusztai Országos Büntetés-végrehajtási Intézetben

– A rendvédelmi pályán eltöltött évek alatt sokszor a legnagyobb segítséget egy megértő társ jelentheti, aki bármilyen körülmények között is kitart mellettünk. A boldog házasság csodálatos ajándék az élettől, ahol a felek megtapasztalhatják az igazi feltétel nélküli szeretetet, a biztonságot és a gondoskodást az év minden napján, bármilyen nehézség és probléma esetén sem engedve el egymás kezét – fogalmazott a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága, abban a közleményben, amit a házasság hete kapcsán jelentettek meg.

Tapodi Kálmán

Forrás: shutterstock.com / illusztráció

Hangsúlyozták azt is, hogy a büntetés-végrehajtás kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a kollégák a munkát a magánéletükkel összhangba tudják helyezni. Az ország több bv-intézetében is dolgoznak házaspárok, így az Állampusztai Országos Büntetés-végrehajtási Intézetben is, ahol több mint tíz házaspár teljesít szolgálatot, és vannak, akik még a boldogító „igen” kimondása előtt állnak. Mint írták: az intézet minden támogatást megad a pároknak, legyen az szolgálati lakás, munkáltatói kölcsön, nyári gyermekovi. Ezek mellett segítenek a házaspároknak közös rekreációs üdüléssel, lelkészi, és pszichológusi támogató hátérrel is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában