Szakmai konferencia

2024.02.09. 14:56

Különdíjat nyert a Fajszi Paprika Manufaktúra Kft.

A Budapesten rendezett Marketing Trendforum szakmai konferencia keretében tartották Az év honlapja pályázat ünnepélyes díjátadóját. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyre rekord mennyiségű, 287 nevezés érkezett. A szakmai zsűri 88 pályaművet díjazott. A pályázaton a Fajszi Paprika Manufaktúra Kft. honlapja, a hungarikum kategóriában részesült különdíjban.

Zsiga Ferenc

A pályázaton a Fajszi Paprika Manufaktúra Kft. honlapja, a hungarikum kategóriában részesült különdíjban

Fotó: Zsiga Ferenc

– A Digitális Transzformáció és vele a mesterséges intelligencia vállalati kultúrába való berobbanása temérdek új lehetőséget nyújt majd számunkra, hogy közelebb kerülhessünk a célközönségünkhöz és egyedülálló módon kapcsolódhassunk hozzájuk. A legújabb mesterséges intelligencia alapú technológiai fejlesztések nemcsak újraformálják a versenypiacot, hanem megváltoztatják a fogyasztók viselkedését is, új kihívások elé állítva a vállalatokat – mondta köszöntőbeszédében Varga István László, a pályázat alapítója.

– A prémium minőség megjelenítése jegyében készült honlapunk pályázatát múlt év novemberében nyújtottuk be. Miután a Fajszon lévő termőföldjeink a kalocsai fűszerpaprika tájkörzetben vannak, a kalocsai paprika pedig hungarikum, a szervezők a pályázatot a hungarikum kategóriába sorolták – mondta el Okvátovity Dórának, a Fajszi Paprika Manufaktúra Kft. ügyvezetője. 

– Prémium kézműves termékeink saját termesztésű, gondosan válogatott alapanyagokból, hagyományos eljárással készülnek. Fűszerpaprikánk magja tavasszal helyrevetéssel kerül a talajba. Az öntözéshez a Duna tápanyagban gazdag élővízét használjuk. A kikelt paprika művelése és betakarítása kizárólag kézi munkával történik, és csak az első szedést dolgozzuk fel. Ezt 6 hetes utóérlelés követi, hogy a napfény hatására minél szebb színe és zamatosabb íze legyen. A szikkadás után kiválogatjuk a sérült darabokat, illetve eltávolítjuk a paprika szárát és csumáját, így csak a kifogástalan minőségű paprika kerül a szárítóba. Mindig frissen őröljük, és azonnal légmentesen csomagoljuk. Többszörösen díjnyertes paprikáink a hazai piacon a legmagasabb minőséget képviselik. Mindemellett ez az első alkalom, hogy ezúttal nem egyik termékünk, hanem a cégünket, termékeinket bemutató honlapunk nyert díjat. Ahogy a paprika esetében a vetéstől egészen a csomagolásig minden a mi kezünkben van, természetesen a honlapot is én kezelem és annak tartalmát is én aktualizálom – sorolta  Okvátovity Dóra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában