Megtiszteltetés

2024.02.19. 12:31

Kámánné dr. Bari Bernadettet javasolja a Fidesz Baja polgármesterének

Közösségi oldalán tájékoztatott Zsigó Róbert, Baja és térsége országgyűlési képviselője arról, hogy a Fidesz helyi szervezete Kámánné dr.Bari Bernadettet javasolta a Fidesz-KDNP bajai polgármester-jelöltjének.

Márton Anna

Kámánné dr. Bari Bernadett a Fidesz-KDNP frakció vezetője

Fotó: Márton Anna

Kámánné dr. Bari Bernadett közösségi oldalán köszönte meg a bizalmat. Mint fogalmazott, nagy megtiszteltetés számára, hogy a jobboldali közösség őt jelölte arra a feladatra, hogy az idei önkormányzati választáson a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje legyen.

„Nekem Baja az otthonom. Itt tanultam, itt mentem férjhez, itt születtek a gyermekeink. Baján kezdtem el dolgozni 2011-ben a polgármesteri hivatalban, majd lettem képviselő 10 éve az Önök bizalmából. Megbízatásom első pillanatától kezdve igyekszem a munkámat alázattal, felelősségteljesen, mindig a bajaiak érdekét szem előtt tartva végezni. Továbbra is szolgálni szeretném ezt a várost, annak minden lakóját. Ezért vállaltam el a felkérést.” − olvasható a bejegyzésben.

Hangsúlyozta, hogy Bajának nyugodt vezetésre van szüksége. „A munkának a városról, és a benne élőkről kell szólnia. Közösen kell építkeznünk. Ilyen jövőt képzelek el Bajának, és nekünk bajaiaknak. Erre a szolgálatra jelentkezem.” − zárta gondolatait Kámánné dr. Bari Bernadett.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában