Mulatság

2024.02.14. 17:29

Farsangoltak a kecskeméti Nyitnikék klub nyugdíjasai – galériával, videóval

Volt banditapáros, spanyol táncosnő, részeg matróz és megjelent a Pa-dö-dö duója is szerdán a kecskeméti Nyitnikék Nyugdíjas Klub farsangján. Az idősek bizonyították: ők még mindig tudnak mulatni.

Sebestyén Hajnalka

Kreatív jelmezekbe bújtak a nyugdíjasok

Fotó: Bús Csaba

Az Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatóság Idősgondozó Szolgálata által működtetett Nyitnikék klubban már sokéves hagyománya van a különböző mulatságoknak, így a farsangnak is. A hangulatot ezúttal fokozták a jó kedvű, kreatív és bátor idős hölgyek és urak a vidám jelmezes kis előadásaikkal. 

Szerda délután szép számban jöttek össze a Nyitnikék Nyugdíjas Klub tagjai. Páll Gáborné Ildikó klubvezető és dr. Somfai Balázs, az Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatósága Idősgondozó Szolgálat telephelyvezetője köszöntötte a farsangolókat. Ezt követően Mák Ibolya jövendőmondónak öltözve szavalta el a farsangi versét, majd jött a mulatság.

Jó néhányan vállalkoztak arra, hogy maskarát öltenek magukra, sőt nemcsak felvonulnak a közönség előtt, de még kis zenés, vidám műsort is adnak a jelmezhez kapcsolódóan. Láthattunk szerelmes párt andalogni és táncolni. Megelevenedett a Pa-dö-dö, Bye Bye Szását énekelve, a banditapáros rablás után táncra perdült. A spanyol táncosnő tüzes táncával nemcsak az urakat, de a hölgyeket is magával ragadta. Megelevenedett még Zorro, egy arab táncosnő, egy takarítónő, egy kacsa, Elza hercegnő, a sort pedig a részeg matrózok zárták. 

A nyugdíjas klub tagjai nagyon jót mulattak. Természetesen nem hiányozhatott a hangulatos zene, valamint az asztalokról az édes és sós sütik sem.

A cikkben szereplő videó megtalálható a Baon.hu Youtube-csatornáján is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában