Kreatív Ifjú Vállalkozó Aspiráns

2024.02.02. 21:41

Dobogósok a bajai versenyzők

Az Óbudai Egyetem Keleti Károly Gazdasági Kara által szervezett „KiVAgy? (Kreatív Ifjú Vállalkozó Aspiráns) országos hibrid versenyen a Bajai SzC Türr István Technikum több éve képviselteti magát tanulóival.

Rab Rita

Fotó: Kapott fotó

Az idei verseny három részből állt. Az első forduló online formában zajlott, melynek keretében a bajai diákok szakmai jellegű tesztkérdéseket oldottak meg. A második feladatrész egy portfólió-készítés volt, amelyben egy vállalkozás kommunikációs, szervezeti, stratégiai kérdéseit, felmerülő problémáit kellett feltárni és megoldani.

A két fordulót követően a türrösök 44 csapatból kerültek az előkelő öt közé, mint döntősök. A döntőn teszt, üzleti terv készítése, valamint annak prezentálása volt a feladatuk. Az összesített eredmények alapján a rangos versenyen II. helyezést értek el. A csapat tagjai: Csillag Nikolett 12. c, Domonyi Karina 12. c, Várda Szilvia 12. c és Tamás Antónia 2/14 osztályos tanulók. Felkészítő tanáruk: Sevaracz Adrienn. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában