Közlemény

2024.02.01. 14:28

Csányi József, kiskunfélegyházi polgármester ismét megméreti magát a választásokon

A híresztelésekkel ellentétben ismét elindul a választásokon Csányi József, polgármester. Erről közösségi oldalán számolt be a városvezető. Közleményében a városban hónapok óta terjedő pletykákra reagált.

Vajda Piroska

Csányi József arról is ír, hogy közel egy évtizede vehet részt a város jelenének és jövőjének alakításában, lehet alkotó részese fejlődésének. – Nem azért vagyok polgármester, mert nem lenne más választásom, hanem azért, mert Kiskunfélegyháza polgármesterének, a szülővárosom polgármesterének lenni a legjobb dolog számomra. Ez az életem – fogalmaz a bejegyzésben.

A közleményben azt is megjegyzi, hogy továbbra sem kívánja a várost politikai csatározások színterévé tenni, különösen az előttünk álló választási időszakban. Hangsúlyozza: pártpolitikamentesen, gyűlölködés nélkül, minden embert tiszteletben tartva, egyszerű, hétköznapi módon intézve a város ügyeit sokkal méltóbban képviselhetik városukat és tehetik munkájukat szolgálattá. – Elhatárolódom és továbbra sem kívánok együttműködni azokkal, akik politikai vagy bármilyen más indíttatásból bárkinek ártani akarnak vagy a város fejlődésének hátráltatására törekednek – olvasható Csányi József közösségi oldalán.

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában