Újévköszöntő

2024.01.04. 13:24

Zséda-koncerttel köszöntötték az új évet Kalocsán – galériával

A hatalmas érdeklődésre való tekintettel végül nem a városi színházban, hanem a sportcsarnokban tartották meg január másodikán Zséda újévköszöntő, ingyenes koncertjét, amely jó döntésnek bizonyult, ugyanis rövid idő alatt megtelt a több száz fő befogadására alkalmas nézőtér.

Zsiga Ferenc

Zsédenyi Adriennt, azaz Zsédát és együttesét már az első dallamok felcsendülésénél hatalmas tapssal fogadta a közönség

Fotó: Zsiga Ferenc

Rengetegen voltak kíváncsiak a több Fonogram- és eMeRTon-díjjal elismert énekesnőre, a magyar könnyűzenei élet egyik legsikeresebb női előadójára, aki kalocsai fellépésén sem okozott csalódást rajongóinak, és azoknak sem, akik ez alkalommal hallották először élőben.

Az önkormányzat Innovációs és Közművelődési Nonprofit Kft.-je szervezte, a Duna Aszfalt támogatásából megvalósuló koncerten dr. Filvig Géza polgármester köszöntötte a megjelenteket, majd röviden összegezte, értékelte a hátunk mögött hagyott év eseményeit és eredményeit, kiemelve: amennyiben az újévköszöntő koncert elnyeri a városlakók tetszését, úgy ebből városi hagyományt lehet teremteni.

Zsédenyi Adriennt, azaz Zsédát és együttesét már az első dallamok felcsendülésénél hatalmas tapssal fogadta a közönség, az énekesnő viszonzásul nagyívű dalokkal, érzelmes, pörgős dallamokkal, vidám és meghitt pillanatokkal köszönte meg a közönség elismerését, szeretetét. A sikert mi sem jelzi jobban, minthogy az utolsó dal, a Legyen úgy! után felállva tapsolt a publikum, mintegy áldását adva a hagyományteremtésnek, a jövő évi újévi koncert szervezésének.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában