Bajai Ciszterci Ház

2024.01.03. 16:21

Újra jótékonysági ételosztást tartottak Baján

Gulyáslevest és kakaós kalácsot osztottak az ebédelni vágyóknak Baján. A jótékonysági ebédosztás a Bajai Ciszterci Ház kapujában zajlott január 3-án, délben.

Márton Anna

Ételt osztottak

Fotó: Márton Anna

Dr. Zöld László Csabáné, a Fidesz–KDNP-frakció tagja már több mint 20 éve nagy lelkesedéssel szervezi a melegételosztást, ezen a napon Csubákné Besesek Andrea önkormányzati képviselő (Fidesz–KDNP) is becsatlakozott a jótékonysági akcióba. Korábban az önkormányzat támogatásával zajlott az esemény, jelenleg a Cselekvő Fiatalokért Egyesülettel közösen szervezik.

Fotó: Márton Anna

– A mai napon gazdag gulyásleves és kakaós kalács volt az ebéd, az Elisabeth Hotel és a Sükösdi Pékség felajánlásából. Összesen 227 adag ételt készítettek, csomagoltunk. Volt, amit kiszállítottak a segítők rászorulóknak, volt, amit én saját magam vittem el a tanyákra, mozgássérültnek, betegnek, akik nem tudtak bejönni – mondta hírportálunknak Csubákné Besesek Andrea. Az ételt ezen a napon is Toldi Norbert káplán áldotta meg. A jótékonysági ebédosztást legközelebb jövő szerdán, fél 12-kor folytatják a Bajai Ciszterci Házban.

Fotó: Márton Anna

 

Fotó: Márton Anna

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában