Együttműködés

2024.01.31. 13:25

Stúdiógyakorlaton jártak a majsai gimnazisták

A Tomori Pál Katolikus Gimnázium, Technikum és Kollégium diákjai a kreatív ágazat keretein belül média-, hang-, film- és színháztechnikai ismereteket szerezhetnek az ötéves képzés során.

Tapodi Kálmán

A tanulók szakmai gyakorlatuk részeként, a kistérségi médiaszolgáltató stúdiójában készíthetnek önálló műsorokat, ismerkedhetnek a szakma alapjaival

Fotó: Tapodi Kálmán

A középiskola és a KVT Média Kft. együttműködésének köszönhetően a tanulók szakmai gyakorlatuk részeként, a kistérségi médiaszolgáltató stúdiójában készíthetnek önálló műsorokat, ismerkedhetnek a szakma alapjaival. 

A most induló Chat! című műsor első vendégei Virágh Laura és Kollár Péter kiskunmajsai végzős tanulók voltak, akik a szalagozó bál előkészületeiről és a továbbtanulásról is beszélgettek Domonyi Mira soltvadkerti és Berec Anett zentai műsorvezetőkkel. A stúdióban a háttérmunkákat Palkó Patrik és Tímár Gergely végezték, akik szintén tomoris tanulók.

Fotó: Tapodi Kálmán

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában